Uutiset

Karmi-Lindholm ennätykseen MM-jäällä

Karmi ja Lindholm tekivät MM-jäällä ennätyksensä, jäivät täpärästi jatkopaikasta

Ensi kertaa urallaan aikuisten MM-jäällä Suomea edustanut jäätanssipari Olesia Karmi ,20, ja Max Lindholm ,22, pystyivät kauden parhaimpaansa Kanadan Londonissa varhain perjantaiaamuna päättyneessä jäätanssiin lyhyttanssikilpailussa. Kauden ennätyspisteet 48,06 eivät riittäneet jatkopaikkaan eli vapaatanssikilpailuun, jonne selvisi 20 parasta paria. Suomalaisten sijoitus oli kuitenkin lupaavasti 22:s.

–         Kilpailu jäi plussan puolelle, vaikka totta kai jatkopaikka jäi hiukan kaivelemaan. Suorituksemme oli kuitenkin ihan mallikas ja parannusta tammikuun EM-kisoista tuli melkein neljä pistettä, pari jutteli heti suorituksensa jälkeen.

Kaksi viikkoa ennen MM-kilpailua suomalaispari kävi hakemassa lisäpotkua luisteluunsa Yhdysvaltojen Cantonista, jossa he harjoittelivat yhdessä valmentajansa Maurizio Margaglion sekä jäätanssigurun Marina Zuevan johdolla. Samoilla jäillä harjoitteli myös kilpailussa toisena olevat olympiavoittajat Tessa Virtue-Scott Moir.

–       Teimme siellä paljon töitä. Emme kuitenkaan tehneet suurempia muutoksia ohjelmaamme, mutta suoritusvarmuutta tuli selkeästi lisää. Siinä missä EM-kilpailuissa vielä heilahti yhdessä jos toisessakin liikkeessä, nyt luistelu oli paljon vakaampaa, Lindholm ja Karmi tuumasivat.

Kilpailua johtaa Yhdysvaltojen Meryl Davis ja Charlie White 77,12 ja Kanadan Virtue-Moirin jälkeen kolmantena ovat Venäjän Ekaterina Bobrova -Dimitri Soloviev.

 

Tulokset:

http://www.isuresults.com/results/wc2013/CAT004RS.HTM


Kevätliittokokouspäivä summasi kauden 2023-2024 20.4.2024
Maajoukkue kaudelle 2024–2025 nimetty 16.4.2024