Uutiset

Ensimmäinen kultamitali Suomeen Special Olympics kilpailuista

Taitoluistelussa Saul Päivinen saavutti omassa tasoluokassaan kultaa, joka on samalla lajin ensimmäinen suomalaisurheilijan luistelema Special Olympics -kultamitali. Taitoluistelun toisesta mitalista vastasi Elisa Aronen ottaessaan omassa tasoluokassaan pronssia. Ville-Matias Putilan sijoitus oli viides.

Tuloksia

Naiset, lopputulokset vapaaohjelman jälkeen:
16–29-vuotiaat, taso 3 (7 osallistujaa): 1. Alyssa Chapman, Kanada, 2. Meg Ohsada, Kanada, 3. Elisa Aronen, 4. Yuuna Tanaka, Japani, 5. Annyikchi Chan, Hongkong, 6. Patricia Bognar, Saksa, 7. Carolyn Snoddy, USA

Miehet, lopputulokset vapaaohjelman jälkeen:
13–22-vuotiaat, taso 3 (5 osallistujaa): 1. Saul Päivinen, 2. Alexander Pang, Kanada, 3. Chi Him Yau, Hongkong, 4. Chun Man Law, Hongkong, 5. Dimitri Izotov, Venäjä
17–21-vuotiaat, taso 2 (8 osallistujaa): 1. Raj Kumar Tiwari, Intia, 2. Pablo Lazaro, Meksiko, 3. Feng Shan Lin, Taipei, 4. Dongjin Shin, Korea, 5. Ville-Matias Putila, 6. Krishna Gossain, Intia, 7. Philip Hermann, Saksa, 8. De Cheng Zheng, Kiina


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024