Uutiset

EM-kisat: Karmi-Lindholm nousivat 19:nneksi

Karmi ja Lindholm kohentelivat sijoitustaan EM-jäätanssissa

 

Olesia Karmi ja Max Lindholm sijoittuivat Zagrebin EM-jäätanssissa 19:nneksi. Pari oli lyhytohjelman jälkeen sijalla 20, mutta paransivat onnistuneella vapaatanssilla sijoitustaan pykälällä.

Euroopan mestareiksi luisteli niukasti Venäjän Ekaterina Bobrova-Dmitri Soloviev 169,25 pisteellä. Venäjän toinen pari Elena Ilinykh-Nikita Katsalapov jäivät hopealle 0,11 pisteen erolla. Ensimmäisen arvokilpailumitalinsa, pronssin, vei Italian pari Anna Cappellini-Luca Lanotte.

Ensimmäisissä EM-kilpailuissaan luistellut suomalaispari oli tyytyväinen kilpailuunsa kokonaisuutena ja nauttivat arvokisatunnelmasta.

– Vapaatanssista jäi oikein hyvä fiilis. Saimme aikaiseksi hyvän kokonaisuuden eikä siihen tullut mitään suurempia mokia, pientä korjattavaa vain. Teimme täällä oikeastaan sen mihin tällä hetkellä pystymme, Olesia Karmi tiivisti parin tunnelmia.

Vuoden 2001 maailmanmestarin, Maurizio Margaglion, opissa harjoitteleva pari on tämän vuoden Suomen mestari. Aiemmin he ovat edustaneet Suomea junioreiden MM-kilpailuissa vuonna 2011. Silloin nuoren jäätanssiparin kohtaloksi jäi karsiutuminen. EM-kokemus oli parille tärkeä uran jatkoa ajatellen. 

– Tämä oli meille opettavainen matka, josta nautimme suuresti. Oli hienoa esimerkiksi saada harjoitella huippuparien kanssa samoilla jäillä, Karmi totesi.

Tulokset:

http://www.isuresults.com/results/ec2013/


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024