Uutiset

Taitoluistelijoita Special Olympics Talvimaailmankisoissa
Kymmenennet Special Olympics Talvimaailmankisat järjestetään 26.1.–6.2.2013 Etelä-Korean Pyeongchangissa. Kilpailuihin odotetaan osallistuvan noin 2300 urheilijaa 113 maasta. Taitoluistelijoita on Suomesta kuusi ja valmentajia kaksi.

Special Olympics Talvimaailmankisoissa kilpaillaan seitsemässä virallisessa lajissa: alppihiihdossa, lumilautailussa, maastohiihdossa, lumikenkäilyssä, pikaluistelussa, taitoluistelussa ja floor hockeyssa. Lisäksi näytöslajina kisoissa on mukana ensimmäistä kertaa salibandy. Monet Talvimaailmankisojen suorituspaikoista ovat samoja, joissa tullaan kilpailemaan vuoden 2018 talviolympialaisissa ja -paralympialaisissa.

Taitoluistelun edustajat
Ville-Matias Putila, Kangasala
Saul Päivinen, Lempäälä
Elina Salminen, Lempäälä
Hanna Lahtinen, Lempäälä
Elisa Aronen, Vihti
Rosa-Marie Vuorentie, Lempäälä

valmentajat:
Anne Tingander, Tampere
Saana Aronen, Vihti

http://www.vammaisurheilu.fi/fin/vau/special_olympics/pyeongchang_2013/


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024