Uutiset

Laura Lepistö palkittiin Urheilugaalassa

Viime kaudella kilpailu-uransa päättäneen Laura Lepistön upea ura (EM-kulta, EM-hopea, EM-pronssi, MM-pronssi, olympialaisten 6.s) palkittiin Uuno-pokaalilla Suomen Urheilugaalassa tiistaina. Suomen Taitoluisteluliitto onnittelee.

Kaksinkertainen maailmanmestari ja olympiahopeamitalisti Sveitsin Stephane Lambiel esiintyi myös Urheilugaalassa- tällä kertaa laulaen – yhdessä Larissa Evansin kanssa. Lambiel esitti Art On Ice -jäägaalaan sävelletyn kappaleen Live Your Fantasy, jonka hän laulaa myös 9.2.2013 jolloin show saapuu Hartwall Areenalle. Samassa showssa esiintyvät myös Kiira Korpi, Rockettes, Jewgeni Plushenko, Aliona Savchenko-Robin Szolkowy, Shizuka Arakawa, Tatiana Volosozhar-Maxim Trankov ja monet muut arvokisamitalistit.

Lauran haastattelu:

http://www.suomenurheilugaala.fi/palkitut/2013/urheilu-ura/

Stephane Lambielin esiintyminen

http://yle.fi/urheilu/kaksinkertainen_taitoluistelun_maailmanmestari_lauloi_urheilugaalassa_-_katso_video/6452541


Synchro Tour vahvistamaan suomalaista huippumuodostelmaluistelua 22.9.2023
Suomen maajoukkuetta täydennetty 21.9.2023