Uutiset

Dancing on Ice formaatti Neloselle 2013

(Lähde: Nelosen tiedote)

Nelosen uusin kansainvälinen huippuformaatti on Dancing on Ice, jossa julkkiskilpailijat opiskelevat jäätanssia tähtiluistelijoiden opastuksella. Ohjelma nähdään Nelosella vuonna 2013.

Nelonen tuo ensi vuonna Suomeen huippusuositun kansainvälisen Dancing on Ice -formaatin, joka on ollut yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä ohjelmista muun muassa Isossa-Britanniassa. Suuressa viihdeohjelmassa nähdään, kuinka julkkiskilpailijat opiskelevat jäätanssia huippuammattilaisten johdolla.

 

Suomeen formaatti istuu erityisen hienosti, sillä suomalaiset ovat jo vuosikymmeniä niittäneet menestystä ja keränneet mitaleja niin jäätanssin, taitoluistelun kuin muodostelmaluistelunkin saralla. Maassamme riittää luistelun supertähtiä, ja Dancing on Ice yhdistää heidät muiden alojen tähtien kanssa.

Luvassa on ennennäkemättömän upea liveshow, kun 10 julkkiskilpailijaa pääsee jäälle näyttämään uudet jäätanssitaitonsa. Kullakin heistä on tukenaan ammattilainen Suomen huipulta, ja ohjelmassa seurataan myös parien tiukkoja harjoituksia.

Dancing on Ice -tuomaristossa nähdään niin ikään kotimaisen luistelun huippunimiä. Tuomarien lisäksi myös yleisö pääsee äänestämällä vaikuttamaan siihen, kuka putoaa pois ja kuka jatkaa kisaa.

 

Dancing on Ice Nelosella vuonna 2013.

 


Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024
Talvilajien urheilija-apurahat myönnetty 14.6.2024