Uutiset

Finlandia Trophy Espoo: voitto venäläisille

Finlandia Trophy Espoon jäätanssikilpailun vapaatanssi luisteltiin sunnuntaina. Kilpailun voittivat kokonaispistein 159,71 Eketerina Bobrova ja Dmitri Soloviev, jotka olivat myös lyhyttanssin ykkösiä. Venäläisten vapaatanssi oli intensiivisesti tulkittu Man in Harmonica, joka toi vivahteita nykytanssista jäälle. 

 

–          Olemme tyytyväisiä päivän askeltyöhön ja yleisö kannusti meitä hyvin. Mutta meidän pitää vielä harjoitella lisää, sillä tänään saadut pisteet eivät riitä meille, Bobrova kertoi.

Toiseksi sijoittuivat italialaiset Anna Cappellini ja Luca Lanotte pisteillä 158,74. Heidän vapaatanssinsa, jossa he olivat ykkösiä,  oli dramaattinen Carmen, johon pari eläytyi tunteella.

 

–          Panostimme tänään esittämiseen ja olemme tyytyväisiä kilpailuun. Pyrimme yhä nostamaan tasoamme emmekä halua tyytyä vähempään kuin mitä tavoittelemme, pari kommentoi.

Yhdysvaltalaiset Madison Hubbell ja Zachary Donohue olivat kolmansia pisteillä 150,30. He olivat valinneet vapaatanssiinsa lattarirytmejä tanssien vauhdikkaasti ja puhtaasti flamencoa ja paso doblea.

 

Kesän aikana kehittyneet suomalaiset Henna Lindholm ja Ossi Kanervo luistelivat hallitun kokonaisuuden Evita-musikaaliin. He sijoittuivat kahdeksanneksi kokonaispistein 101,73.

 

–          Nyt on hyvä fiilis, kun kausi on saatu avattua. Meillä on vielä paljon parannettavaa, joten tuomareilta saatu palaute on hyödyllistä. Eiliseen polkkaan olemme tyytyväisiä, kun taas vapaatanssin elementtien tasot täytyy saada kohdilleen, Lindholm kommentoi.

Parin kausi jatkuu kotimaan valintakilpailuissa sekä kansainvälisillä jäillä Saksassa ja Tšekeissä. 

Toinen suomalaispari Olesia Karmi ja Max Lindholm esitti Titanic-rakkaustarinan. He keräsivät kilpailusta 95,12 kokonaispisteet ja sijoittuivat yhdeksänneksi.

 

–          Tänään oli paremmat fiilikset kuin eilen, vaikkei tämä ollutkaan kultamitalisuoritus. Ohjelmaamme on tulossa vielä muutoksia ja esittämistä pitää parantaa, Lindholm kertoi.

Tulokset:

http://www.figureskatingresults.fi/results/1213/FT2012/CAT003RS.HTM

 


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024