Uutiset

Finlandia Trophy Espoo: Jäätanssin lyhyttanssi

Venäläispari jäätanssin johdossa

 

Finlandia Trophy Espoossa luisteltiin lauantaina jäätanssin lyhyttanssi. Kilpailun kärkeen luisteli ennakoidusti EM-hopeamitalistit Venäjän Ekaterina Bobrova ja Dmitri Soloviev pistein 65,44

–          Hyvin meni, Bobrova totesi. En edes huomannut, että hiukset aukesivat suorituksen aikana, hän lisäsi iloisesti.

Kisassa toiseksi luisteli MM-kisojen kuudenneksi sijoittunut italialaispari Anna Cappelini – Luca Lanotte pistein 64,16.

–          Oikein hyvä alku tälle kaudelle. Halusimme tulla tänne ja näyttää, että italialaiset ovat elossa, sanoi Lanotte naurahtaen.

Kolmanneksi sijoittui Yhdysvaltojen Madison Hubbel ja Zachary Donohue pistein 58,44.

Suomalaiset Henna Lindholm – Ossi Kanervo ovat tällä hetkellä sijalla kahdeksan pistein 39,98.  Angry Birds -teemamusiikin tahtiin luistelleen parin näyttävät, mustavalkoiset puvut on suunnittelut Jukka Rintala.

Parilla oli tavoitteena rikkoa kisassa Kansainvälisen luisteluliiton asettamat tekniset pisterajat, jotka vaaditaan pääsyyn EM- ja MM-kilpailuihin.

–          Tavoitteena oli saada 29 pistettä teknisistä, mutta siitä jäätiin tänään. En ollut kovin tyytyväinen suoritukseemme, Lindholm totesi harmissaan.

–          Oli kuitenkin hyvä fiilis luistella, jatkoi Kanervo.

Kisan toinen suomalaispari Olesia Karmi – Max Lindholm sijoittuivat Säkkijärven polkallaan sijalle kymmenen pistein 36,51.

Tulokset:

http://www.figureskatingresults.fi/results/1213/FT2012/CAT003RS.HTM

 


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024