Uutiset

Veikkaus-kortilla kaksi yhden hinnalla Finlandia Trophyyn
Finlandia Trophy Espoon yhteistyökumppani Veikkaus tarjoaa:

Veikkaus-kortilla kaksi lippua yhden hinnalla Taitoluistelun huippukisaan

Finlandia Trophy Espoo –taitoluistelukilpailu järjestetään 5.-7. lokakuuta 2012. Arvostettu taitoluistelukilpailu käydään jo 17. kerran, nyt ensimmäistä kertaa Espoon Barona Areenalla.

Veikkaus-kortilla pääsee kaksi yhden hinnalla seuraamaan kilpailua. Alennushintaisia lippuja voi ostaa vain Lippupalvelun myyntipisteistä ennakkoon Veikkaus-korttia näyttämällä tai ovelta tuntia ennen tapahtuman alkua. Etu koskee aikuisten normaalihintaisia lippuja numeroimattomaan yläkatsomoon. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Lisätietoa

Tiesitkö, että taitoluistelun harrastajat ja kilpailijat ovat Veikkauksen edunsaajia? Veikkauksen tuotosta 143 miljoonaa euroa ohjautuu vuosittain liikunnan ja seuratoiminnan hyväksi. Myös seuratoiminnan kehittämistuet tulevat kokonaan Veikkauksen tuotosta. Yksi lottorivi ei vielä tee ihmeitä, mutta miljoonat tekevät. Taitoluistelu kiittää kaikkia veikkauspelien pelaajia! Iloa elämään!


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024