Uutiset

Tricks, Skills, Blades -poikien luistelukoulu starttaa

TRICKS, SKILLS AND BLADES -POIKATOIMINTA VALTAA LÄNGELMÄKIHALLIN

Tricks, Skills and Blades on kaiken ikäisille Keski-Suomessa asuville pojille suunnattu luistelutunti, jossa opetellaan perusluistelun ohella erilaisia temppuja ja pientä kikkailua luistimilla.

Toiminta sopii erinomaisesti vaikkapa tasapainottavaksi lisäharjoitteluksi jääkiekkoilijoille, trikkaajille, skeittaajille ja lumilautailijoille tai sitten yksinkertaisesti niille pojille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja haastaa itsensä, pitäen samalla hauskaa.

Mitä, missä milloin?

Toiminta alkaa Längelmäki Hallissa lokakuun 10. päivä klo 18.15-19.15 ja jatkuu maaliskuun lopulle siihen saakka, kunnes jäät sulatetaan hallista. Ilmoittautumiset paikan päällä ennen jään alkua alkaen klo 17.45. Ota ensimmäisillä kerroilla omat luistimet mukaan.

Poikaluistelun Tricks, Skills and Blades -jakso on maksuton kaikille osallistujille ja sen mahdollistavat  Suomen Taitoluisteluliitto, Längelmäki Halli Oy, Tmi Laura Oksanen ja Jämsän Taitoluistelijat ry.

Julisteen löydät täältä.

 


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024