Uutiset

Elina Rouvali kilpailukoordinaattorina vuorotteluvapaan ajan

VUOROTTELUVAPAAN SIJAINEN

Suomen Taitoluisteluliiton toimistossa tapahtuu tilapäisiä henkilövaihdoksia. Kilpailukoordinaattori Anne Fagerströmin jäädessä 3.9.2012 lähes vuoden mittaiselle vuorotteluvapaalle, tuuraa Elina Rouvali häntä sen ajan.

SM-junioreihin asti muodostelmaluistelussa kilpaillut 29-vuotias Elina on koulutukseltaan teologian maisteri, jonka pääaineita olivat sosiaalietiikka, sukupuolentutkimus ja mediatyö. Elina on ollut liiton toiminnassa ja Annen opissa mukana jo elokuusta lähtien.

Elinan tavoittaa sähköpostitse elina.rouvali@stll.fi ja lankanumerosta 02919 333 23 klo 10.00-15.00.


Taitoluisteluliitto ja OP Ryhmä liikuttamaan lapsia Hippo-luistelukoulun parissa 30.5.2023
Finlandia Trophy Espoon fanipäivä 29.5.2023