Uutiset ja artikkelit

Elina Rouvali kilpailukoordinaattorina vuorotteluvapaan ajan

VUOROTTELUVAPAAN SIJAINEN

Suomen Taitoluisteluliiton toimistossa tapahtuu tilapäisiä henkilövaihdoksia. Kilpailukoordinaattori Anne Fagerströmin jäädessä 3.9.2012 lähes vuoden mittaiselle vuorotteluvapaalle, tuuraa Elina Rouvali häntä sen ajan.

SM-junioreihin asti muodostelmaluistelussa kilpaillut 29-vuotias Elina on koulutukseltaan teologian maisteri, jonka pääaineita olivat sosiaalietiikka, sukupuolentutkimus ja mediatyö. Elina on ollut liiton toiminnassa ja Annen opissa mukana jo elokuusta lähtien.

Elinan tavoittaa sähköpostitse elina.rouvali@stll.fi ja lankanumerosta 02919 333 23 klo 10.00-15.00.


Tasavallan presidentti EM-kilpailun suojelijaksi 2.12.2022
Haemme markkinointi- ja viestintäpäällikköä 1.12.2022