Uutiset

Kiira Korpi hakee kisatunnelmaa Koreasta

Kiira Korven uusi lyhytohjelma saa ensi-illan tällä viikolla Etelä-Koreassa luisteltavassa ”All that skate” jäägaalassa.  Kiiran uusi lyhytohjelmamusiikki on Claude Debussyn säveltämä The girl with Flaxen hair eli vapaasti käännettynä pellavatukkainen tyttö! Ohjelma on kanadalaisen David Wilsonin käsialaa.
Kiiran faneja hellitään tällä kaudella myös uudella vapaaohjelmalla, jonka musiikki on Once upon a time in America ja koreografia Shae Lynn Bournen.

Viime keväänä loukkaantumisista kärsinyt Kiira uhkuu nyt uutta intoa ja positiivisuutta. Vammakierre on saatu aisoihin kuntoutuksen, monien asiantuntijoiden ja oman tarmokkuuden ansiosta. Kiira itse kertoi olevansa tilanteeseen tyytyväinen ja lähtee hyvillä mielin uuteen kauteen. Soulissa luisteltava näytös käy hyvin kilpailuharjoituksesta. Viimeisestä kisastartista kun on kulunut aikaa jo seitsemän kuukautta.

– On hyvä päästä esiintymään pitkän tauon jälkeen. Lisäksi Koreaan saapuu paikalle koreografini David Wilson, jonka kanssa voimme samalla vielä hioa uutta ohjelmaani.

– Ennen näytöstä meillä on paikanpäällä paljon harjoituksia. On hyvä päästä harjoittelemaan muiden huippujen kanssa. Kilpailutilanteissa jokainen on aina keskittyneinä omissa oloissaan, mutta näytöksissä voimme kaikki jutella paljon rennommin, Kiira sanoi.

Kiiran lisäksi näytökseen on kutsuttu Suomesta myös Laura Lepistö.


Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024