Nygren Elina – Greis Ilppo

Muodostelmaluistelu:
Team Antique
Team Ice Elegance

Suomen tuomarina oli jälleen Leena Kurri ja muodostelmaluistelukilpailun kontrollerina Sanna Kohi.

Tapahtuman sivuilta lisäinfoa aikatauluista ja tulokset

"Kirjeenvahtajamme" Ilppo Greisin kommentteja matkalta:

27.5. Kaikkiaan Suomi sai kisoissa kolme kultamitallia, neljä hopeaa ja yhden pronssin. Hyvä Suomen taitoluistelevat aikuiset!
Oberstdorf vaikenee. Nyt Porilaisten marssi ja mitalikahvit!

26.5. Myös Hanna Hykkyrä mitaleille Oberstdorfissa. Hanna voitti hopeaa Masters Artistic I-sarjassa. Onnea Hannalle!

25.5. Agnes Lindinger oli 8:s ja Sini Keinänen 17:s yksinluistelun Bronze I-sarjassa sijalle 17. Kuopiosta kotoisin, mutta Ruotsia edustava Mervi Elina Strengell oli sijalla 16. Perinteiseen tapaan suomalaiskatsomo hoiti myös naapurimaan luistelijoiden fanituksen äänekkäillä Heja Sverige tap-tap-taptap-tap -huudoillaan!

Muodostelmaluistelijat toivat upeasti Suomeen kaksoisvoiton: Team Elegance oli ykkönen ja Team Antique toinen.

Lisää mitallisadetta Oberstdorfin aikuisluisteluista. Raija Lindenille hopean jatkeeksi kisojen toinen suomalaiskultamitali Bronze Lady III-sarjassa. Myös Agnes Lindinger saavutti hienosti hopeaa ja Sini Keinänen viidennen sijan Artistic Bronze Ladies I-sarjassa.

Free Dance Bronze II-sarjassa Elina Nygren veti parhaat pisteensä ja sijoittui 26:nneksi sarjassa.

Kokeneet Oberinkävijät  Outi Hukki ja Olli Immonen vetivät Silver Patern Dancet hauskalla aloituksella ja vahvalla rutiinilla sijoittuen yhdeksänneksi. Toisessa suorituksessaan he olivat kuudensia. Ensikertalaiset Elina Nygren ja Ilppo Greis olivat kilpailussa 11:s, mutta tyytyväisiä vapautuneeseen tanssiinsa ja kauden parhaaseen tulokseensa.

Ensimmäinen täysosuma Oberin aikuisluitelukisoissa: Irina Kirjanen lunasti lupauksensa ja voitti ylivoimaisesti kultaa yksinluistelun Masters III sarjassa.

24.5. Free Skating Bronze IV-sarjassa Tuula Hovi saavutti pronssia, Helena Väänänen oli seitsemäs ja Sirkka Manni-Loukkola kahdeksas. Tänään suomalaiset jäätassijat sekä yksinluistelijoita kisassa…Muodostelmajoukkueet alkavat kerääntyä paikalle. Pikkasen jo jännittää!

23.5. Kilpailun avajaisissa suomalaiset saivat ansaittua huomiota yhtenäisellä kisailmeellä ja räväkällä meiningillä. Puheiden jälkeen jäällä nähtiin mm. kiemurteleva suomalaismato, jollaisen yleensä pääsee näkemään  vain minori- ja noviisikisoissa! Ensimmäiset tulokset tulokset: Raija Linden sijottui hienosti toiseksi Artistic Bronze III-sarjassa.