Uutiset

Enää viikko aikaa: Ilmoittaudu mukaan tavoittelemaan 10 000 euron Pohjola-palkintoa!

Tänä vuonna Pohjola-palkinnossa jaetaan palkintorahaa yhteensä lähes 38 000 euroa. 10 000 euron pääpalkinnon lisäksi palkitaan kaksi pääpalkintofinalistia sekä 14 seuraa maakunnallisella Pohjola-palkinnolla.

 

Lisäksi kuudelle seuralle on luvassa valtakunnallista TV-näkyvyyttä Yle TV2:n Sisu-ohjelmassa. Näistä kuudesta valitaan kolme seuraa finaaliin yleisöäänestyksen perusteella. Finalistit kutsutaan Suomen Urheilugaalaan kutsuvieraina. Pohjola-pääpalkinnon voittaja palkitaan miljoonayleisön edessä suorassa televisiolähetyksessä Suomen Urheilugaalassa 15.1.2013.

Pohjola-palkinto Hyvälle Seuralle on tunnustuspalkinto moniarvoiselle ja laadukkaalle seuratyölle. Tänä vuonna Pohjola-palkinnon valintakriteereissä painotetaan erityisesti sitä, miten seurassa ja sen toiminnassa edistetään hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä asioita.

 

Hakuaika päättyy 23.5.2011

 

Lisätietoja ja hakulomake: www.slu.fi/pohjola-palkinto


Talvilajien urheilija-apurahat myönnetty 14.6.2024
Liikunta- ja urheiluyhteisö vetoaa kuntapäättäjiin: liikkumisen, liikunnan ja urheilun tulevaisuus on turvattava  14.6.2024