Uutiset

Plan Jäägaala oli menestys

Kiitos paikalla olleelle yleisölle, esiintyjille ja Plan Suomelle upeasta Plan Jäägaalasta, joka toteutettiin eilen 19.4. Suomen Taitoluisteluliiton kanssa yhteistyönä jo kolmannen kerran. Viimevuotiseen tapaan gaala luisteltiin Espoon Barona Areenalla.

Muusikot ja Suomen parhaimmat taitoluistelijat yhdistivät voimansa ja esiintyivät kerätäkseen varoja maailman tyttöjen hyväksi. Because I am a girl -kampanjalla pyritään edistämään mm. köyhien maiden tyttöjen koulunkäyntiä.

Liitteessä muutama kuva ennen gaalan alkua.

Valokuvaaja Tomas Whitehousen Plan Jäägaalan kuvia voit katsoa ja ostaa esim. täältä

Plan Jäägaalasta lisää kuvia täällä

Plan Jäägaala MTV3-kanavalta lauantaina 21.4. klo 19.30.


Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024
Helsinki Rockettes toisena ja Team Unique neljäntenä MM-kilpailuissa Kroatiassa 5.4.2024