Uutiset

Rockettes loisti Shanghaissa

Muodostelmaluistelun hallitseva maailmanmestari, Rockettes
on tänään 8.3. ollut keskeisessä roolissa lyhyen radan pikaluistelun maailmanmestaruuskilpailujen avajaisissa Kiinan Shanghaissa.  Rockettes esitti sekä vapaa- että lyhytohjelmansa täpätäydelle (noin 20000) yleisölle.  Rockettesin esiintyminen ja muodostelmaluistelu ovat herättäneet merkittävästi huomiota myös mediassa. Suomalaisjoukkue nousi avajaisten, joita harjoiteltiin kaksi kokonaista päivää, suuriksi tähdiksi. Avajaiset välitettiin suorana lähetyksenä 100 miljoonalle TV-katselijalle maailmanlaajuisesti.

 Näin Rockettes raportoi paikan päältä:

"Avajaisohjelma oli noin tunnin mittainen ja se piti sisällään kaikkea mahdollista. Ohjelmassa oli livemusiikkia, soittajia, laulajia, jääsirkusta, led-valaistuja pikaluistelijoita, ilmassa silkkinarun varassa kieppuvia luistelijoita ja samalla 2 m:n korkuisilla luistimilla luistellen (!), 50 kpl pastellinväristä luistelevaa jättiluistinkenkää, valaistut luistelevat kukkapallukat joiden terälehdet liikkuvat kesken esityksen jne. Avajaisissa esiintyivät myös kiinalaiset olympiavoittajat Shen Xue ja Zhao Hongbo."

Melkoinen kokemus Rockettesille!


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024