Uutiset

Junioreiden MM-kilpailut: Turkkila lyhytohjelman 22:s

Juulia Turkkila sijoittui 22:nneksi junioreiden taitoluistelun MM-kilpailuiden lyhytohjelmassa Minskissä. Turkkila ansaitsi perjantaina pisteet 41,03. Hänen lyhytohjelman ennätys 45,70 on vuoden takaisista aikuisten MM-kilpailuista.

Turkkila hyppäsi lyhytohjelmassaan jälleen vaikean kolmoistulppi-kolmoistulppi -yhdistelmän, joka on onnistunut tällä kaudella jo useasti kilpailutilanteessa. Tällä kertaa alastulosta verotettiin hiukan laatupisteitä, sillä hän astui ulos alastulokaarelta. Turkkilan ohjelma sujui varsin mallikkaasti lukuun ottamatta kaksoisakselia, joka jäi vain yksinkertaiseksi.

Helsinkiläinen luistelee lauantaisen vapaaohjelmansa kilpailun toisena. Kilpailun johdossa on Venäjän Julia Lipnitskaia 63,09 pisteellä.

Turkkila sijoittui viime vuoden junioreiden MM-kilpailuissa sijalle 16.

Naisten lyhytohjelman tulokset:

http://www.isuresults.com/results/wjc2012/CAT006RS.HTM


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024