Uutiset

Junioreiden MM-kilpailut: Versluis vapaaohjelmaan

Versluis junioreiden MM-finaaliin

 

Matthias Versluis sijoittui 20:nneksi junioreiden MM-kilpailun lyhytohjelmassa Minskissä. Versluis ansaitsi näin itselleen jatkopaikan lauantaina käytävään vapaaohjelmaan, jonne pääsi 24 lyhytohjelman parasta luistelijaa. Kilpailun kärjessä on Yhdysvaltojen Joshua Farris 75,43 pisteellä.

 

MM-kisojen ensikertalainen hyppäsi ohjelmassaan kolmoistulppi-kolmoistulppi -yhdistelmän, kolmoislutzin sekä kaksoisakselin. Vaikka hän suoriutuikin hypyistään, verottivat huonot alastulot laatupisteitä. Alkukilpailussa hieman epäonnistuneet piruetit pyörivät sen sijaan hienosti torstain ohjelmassa. Espoolainen oli kaiken kaikkiaan tyytyväinen suoritukseensa. Miesten vapaaohjelma luistellaan lauantaina. Suomalaisista Juulia Turkkila aloittaa urakkansa perjantaina naisten lyhytohjelmassa ja jäätanssijat Sara Aghai-Jussiville Partanen kilpailevat jäätanssin vapaatanssissa.

 

Miesten lyhytohjelman tulokset:

http://www.isuresults.com/results/wjc2012/CAT005RS.HTM


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024