Uutiset

Mozart Cup, Salzburg/Suomalaiset voittivat joka sarjan

Muodostelmaluistelun kansainvälinen Mozart Cup käydään Salzburgissa 28.-29.1.2012

Marigold IceUnity nousi voittoon Slazburgissa, Rockettes toinen

Marigold IceUnity nousi voittoon muodostelmaluistelun kansainvälisessä Mozart Cupissa Itävallan Salzburgissa. Suomalaiset keräsivät yhteispisteet 187,68. Lyhytohjelma neljänneltä sijalta vapaaohjelmakilpailun voittoon luistellut Marigold sai seuraa palkintopallilla Rockettesista, joka oli molempien ohjelmien toinen yhteispistein 184,92. Kolmanneksi luisteli Kanadan Nexxice, jolle Rockettes hävisi vielä joulukuun lopulla Kanadassa luistellussa kansainvälisessä kutsukilpailussa.
Kotimaassa vahvan alkukauden luistellut Suomen Team Unique joutui tällä kertaa tyytymään neljänteen sijaan pistein 182,24. Joukkue oli lyhytohjelmassa kolmas ja vapaaohjelmassa neljäs. Suomella oli kilpailussa vahva edustus, sillä viidenneksi sijoittui Revolutions-joukkue, joka aloitti vasta tällä kaudella kilpailemisen seniorisarjassa. Senioreiden kilpailussa oli mukana 13 joukkuetta ympäri maailman.

Junioreissa suomalaiset menestyivät yhtä vakuuttavasti, suomalaisten Ice Stepsin ja Stella Polariksen luistellessa kilpailun kaksoisvoittajiksi. Reflections oli viides ja Sun City Swing kuudes. Myös noviisisarjassa suomalaiset luistelivat kaksoisvoittoon Dream Stepsin sekä Blue Arrowsin johdolla.

Suomalaiset huippujoukkueet Marigold IceUnity sekä Team Unique matkustavat Salzburgista suoraan Ranskaan Roueniin, jossa käydään ensi viikonloppuna muodostelmaluistelun French Cup.


 Tulokset: http://www.ekl-austria.at/2011_2012/mozartcup/

**********

Suomesta kilpailussa on mukana monta joukkuetta.

Seniorit:
Marigold IceUnity
Revolutions
Rockettes
Team Unique

Juniorit:
Ice Steps
Reflections
Stella Polaris
Sun City Swing

Noviisit:
Blue Arrows
Dream Steps

Suoomen tuomari: Leena Kurri

Linkki kilpailusivuille http://www.mozartcup.biz/


Maajoukkue kaudelle 2024–2025 nimetty 16.4.2024
Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024