Uutiset ja artikkelit

Muodostelmaluistelun MM-kilpailut ehdolla vuoden Urheilutapahtumaksi
Muodostelmaluistelun MM-kilpailut on valittu yhdeksi kolmesta ehdokkaasta Urheilugaalan palkintokategoriaan Vuoden Urheilutapahtuma. Muut kandidaatit ovat jääkiekon Talviklassikko ja Your Move -nuorisotapahtuma. Lopullisen valinnan tekee Urheilugaalan yli satapäinen palkintoraati, joka kokoontuu ratkaisevaan äänestykseen 13.1.2012.
Hartwall Areenalla 14.12. järjestetyssä julkistamistilaisuudessa MM-kilpailun järjestelytoimikunnasta Sinikka Kuusniemi (kilpailunjohtaja), Mila Kajas-Virtanen (viestintä- ja lehdistöpäällikkö) ja Harry Bogomoloff (järjestelytoimikunnan pj.) olivat mainostamassa ja puhumassa tapahtuman puolesta.
Tasavallan presidentti EM-kilpailun suojelijaksi 2.12.2022
Haemme markkinointi- ja viestintäpäällikköä 1.12.2022