Uutiset

Muodostelmaluistelun MM-kilpailut ehdolla vuoden Urheilutapahtumaksi
Muodostelmaluistelun MM-kilpailut on valittu yhdeksi kolmesta ehdokkaasta Urheilugaalan palkintokategoriaan Vuoden Urheilutapahtuma. Muut kandidaatit ovat jääkiekon Talviklassikko ja Your Move -nuorisotapahtuma. Lopullisen valinnan tekee Urheilugaalan yli satapäinen palkintoraati, joka kokoontuu ratkaisevaan äänestykseen 13.1.2012.
Hartwall Areenalla 14.12. järjestetyssä julkistamistilaisuudessa MM-kilpailun järjestelytoimikunnasta Sinikka Kuusniemi (kilpailunjohtaja), Mila Kajas-Virtanen (viestintä- ja lehdistöpäällikkö) ja Harry Bogomoloff (järjestelytoimikunnan pj.) olivat mainostamassa ja puhumassa tapahtuman puolesta.
Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024