Uutiset

Taitoluisteluliiton Antidopingohjelma julkaistu

Keskiviikkona 26.10. julkaistiin Taitoluisteluliiton tuore Antidopingohjelma.
Ohjelma on muun muassa edellytyksenä OKM:n valtionavulle ja sen tavoitteena on helpottaa ja kehittää liittojen tekemää antidopingtyötä.

Taitoluisteluliitto on toiminut viimeisen vuoden ajan Antidopingtoimikunnan yhtenä pilottiliittona ja liiton markkinointikoordinaattori Milla Kallijärvi on työstänyt Taitoluisteluliiton Antidopingohjelman yhteistyössä ADT:n ja liiton muun henkilöstön kanssa. Ohjelma esiteltiin muille lajiliitoille malliohjelmana keskiviikkona 26.10. Antidopingtoimikunnan lajiliittoinfossa.

Ohjelmaa esiteltiin myös seuroille järjestetyssä antidopinginfossa SLU -talossa keskiviikkona. Seurojen on tärkeää tutustua ohjelmaan ja viedä sanaa eteenpäin puhtaasta urheilusta valmentajilleen, urheilijoilleen ja myös urheilijoiden vanhemmille.

Ohjelma on ladattavissa Taitoluisteluliiton nettisivuilla kohdassa Antidoping.

 


Finlandia Trophy Espoo ja Grand Prix Espoo -lipputarjous 25.5.2023
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet 2023 17.5.2023