Uutiset

Junioreiden GP, Tallinna 12.-16.10.2011

Junioreiden Tallinan GP-osakilpailu luistellaan 12.-16.10.2011

Suomen joukkue

Naiset: Juulia Turkkila – Tarja Sipilä (valmentaja)
Miehet: Viktor Zubik – Svetlana Kryukova (valmentaja)
Jäätanssi: Sara Aghai-Jussiville Partanen (valmentajana mukana Maurizio Margaglio)

Tuomarit: Pernilla Böhling ja Mika Saarelainen

ISU:n kutsumina: Pekka Leskinen (kontrolleri) ja Anne Fagerström (dr operaattori)

Linkki tuloksiin ja aikatauluihin
YouTube

Naiset:

Juulia sijoittui vapaaohjelmassa sijalle 13 kuten myös kokonaiskilpailussa. Juulian kokonaispisteet olivat 110,58. Ilmaisussaan viime vuodesta harppauksin kehittynyt helsinkiläisluistelija onnistui vapaaohjelmassaan etenkin avaus yhdistelmässään kolmoistulppi-kaksoistulppi, hyppypiruetissaan sekä molemmissa akseleissaan. Kokonaisuus oli jälleen hyvin hallittu ja kaunis. Juulian vapaaohjelman voi katsoa täältä.

Juulia Turkkila sijoittui lyhytohjelmassa 14:nneksi pistein 37,34. Juulia onnistui etenkin hyppy-yhdistelmässään kolmoistulppi-kaksoistulppi sekä yhdistelmäpiruetissa, josta hän sai täydet tasot. Juulia luisteli muutoinkin hyvällä liulla ja kauniilla elegantilla tyylillä. Ainoastaan akselista tuli nk. ilmapallo eli hyppy jäi tekemättä kokonaan.

Juulian ohjelma YouTubessa

******

Miehet:

Viktor Zubik sijoittui kokonaiskilpailussa upeasti yhdeksänneksi pistein 138,97. Vapaaohjelmassa hän oli kahdeksas.
Viktor suoriutui kunnialla monista hyppy-osioistaan, vaikka tuomarit rokottivatkin hiukan laatupisteitä joistakin alastuloista. Viktorin ohjelma kannattaa katsoa täältä.

Viktor Zubik sijoittui lyhytohjelmassa lupaavasti yhdeksänneksi pistein 46,61, jotka jäivät vain niukasti alle hänen ennätyspisteidensä. Viktor hyppäsi alkuun upean kolmoisflippi-kolmistulppi -yhdistelmän ja jatkoi kaksoislutzilla ja -akselilla. Askelsarjan ja yhdistelmäpiruetin tasot jäivät kuitenkin yhteen. Tästä on hyvä jatkaa vapaaohjelmaan!

Viken lyhytohjelma YouTubessa

*********

Jäätanssi:

Sara ja Jussiville sijoittuivat kokonaiskilpailussa oivallisesti yhdeksänneksi omin ennätyspistein 101,80. Selvää kehitystä oli havaittavissa jo verrattuna heidän ensimäiseen gp-kilpailuun Brisbanessa. Hyvällä energialla etenevä pari luistelee yhdessä vasta ensimmäistä kauttaan.

Katso parin vapaatanssi täältä.

Sara Aghai ja Jussiville Partanen sijoittuivat lyhyttanssissa sijalle yhdeksän pistein 43,11.

********

 

 

 


Maajoukkue kaudelle 2024–2025 nimetty 16.4.2024
Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024