Uutiset

Ondrej Nepela Memorial, Bratislava 28.9.-2.10.

19th Ondrej Nepela Memorial, Bratislava 28.9.-2.10.

Suomen joukkue

Naiset: Minna Parviainen
Valmentaja: Jonna Ylimäki

Vapaaohjelmassa Minna sijoittui seitsemänneksi ja nousi kokonaiskilpailussa samalle sijalle pistein 112,10. Minnan ohjelman parasta antia oli ohjelman alun kaksoisaksel ja kolmoissalchow-kaksoistulppi -yhdistelmä ja lentävä vaakapiruetti, josta hän sai täyden nelostason. Kokonaissijoitus olisi voinut olla vieläkin korkeampi ilman loppuohjelmassa sattuneita hyppyjen helpotuksia. Toivotaan, että Minna tsemppaa Finlandia Trophyssa loputkin elementit ohjelmaan!

http://www.kraso.sk/wp-content/uploads/2011/09/index.htm

************
Minna sijoittui lyhytohjelmassa kahdeksanneksi pistein 39,31. Minna onnistui etenkin hypyissään eli kolmoistulppi-kaksoistulppi -yhdistelmässä, kolmoissalchowissa sekä kaksoisakselissa. Kahdessa pirueteissa oli tänään sen sijaan haparointia ja tasot jäivät niissä alhaisiksi. Tästä on hyvä jatkaa vapaaohjelmaan.

************

Vapaaohujelmassa Minna sijoittui seitsemänneksi ja nousi kokonaiskilpailussa samalle sijalle pistein 112,10. Minnan ohjelman parasta antia

http://www.kraso.sk/wp-content/uploads/2011/09/index.htm


Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024
Talvilajien urheilija-apurahat myönnetty 14.6.2024