Uutiset

Junioreiden GP, Innsbruck 28.9.-2.10./tulokset

Innsbruckin junioreiden GP 28.9.-2.10.

Suomen joukkue

Naiset: Beata Papp
Miehet: Bela Papp

Valmentajina matkalla mukana: Ulla Papp ja Bruno Delmaestro
Tuomari: Tuire Kuronen
Tekninen spesialisti mieshissä: Pirjo Uimonen

Naiset vapaaohjelma:

Beata onnistui upeasti vapaaohjelmassaan ja nousi kokonaiskilpailun 10:nneksi pistein 120,27. Hän oli vapaaohjelmaosuuden seitsemäs. Beata luisteli varmasti ja onnistui lähes kaikessa mihin ryhtyi. Kolmoishypyt yhdistelmineen napsahtelivat kohdilleen, ainoastaan kolmoisritti luokiteltiin vajaaksi. Myös piruetit pyörivät kolmos- ja nelostason arvoisesti. Ensiviikolla Beata luisteleekin senioriohjelman Finlandia Trophyssa Vantaalla. Toivotaan yhtä hyvää suoritusta silloin!

Beatan vapaaohjelma YouTubessa

****************

Miehet vapaaohjelma:

Bela aloitti vapaaohjelmansa lupaavasti hienolla kolmoisflipillä, mutta ohjelman keskiosa ei hyppyjen osalta sujunut aivan yhtä mallikkaasti. Kolmoissalchow- ja ritti päätyivät molemmat kaatumiseen. Piruettitaiturina tunnettu Bela suoriutui sen sijaan pirueteista jälleen hyvin ja kasasi itsensä ohjelman loppuvaiheilla myös hyppyjen osalta. Belan kokonaissijoitus oli 17:s pistein 120,07. Bela nähdään seuraavan kerran niin ikään Finlandia Trophyssa viikon päästä.

Belan vapaaohjelman voi katsoa tästä

****************
Naiset lyhytohjelma:

Beata sijoittui lyhytohjelmassa 13:nneksi pistein 36,55. Beata onnistui etenkin taivutus- ja yhdistelmäpiruetissa joista hän sai korkeimmat vaikeustasot. Hyppy-yhdistelmässä hänellä sen sijaan oli vaikeuksia ja lopputuloksena olikin vain kaksoistulppi-yksöistulppi. Kaksoisaksel ja kaksoislutz kuitenkin onnistuivat.
Beatan lyhytohjelma YouTubessa

*****************
Miehet  lyhytohjelma:

Bela sijoittui lyhytohjelmassa 15:nneksi pistein 43,78. Bela onnistui kolmoisflippi-kaksoistulppi -yhdistelmässä ja kaksoisakselissa, mutta kaatui kolmoislutzin. Hyvänä piruetintekijänä tunnettu Bela sai kahdesta piruetistaan korkeimmat mahdolliset tasot.
Belan ohjelman voi katsoa tästä

*****************

http://www.isuresults.com/results/jgpaut2011/

YouTube http://www.youtube.com/user/ISUJGP2011


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024