Uutiset

Your Move Suurtapahtuma käynnistyi vauhdikkaasti!

Taitoluistelun leirit Your Move Suurtapahtumassa sujuivat iloisissa merkeissä. Perjantaista sunnuntaihin yksinluistelun maajoukkueiden, aluenoviisien ja -junioreiden sekä muodostelmaluistelun SM- ja kansallisen sarjan ryhmien leirit sujuivat mallikkaasti. Lisäksi lauantaina järjestettin Luistelun ohjauksen perusteet -kurssi yhdessä Ringetteliiton kanssa.

Yksinluistelijat pääsivät Sirkka Kaipion ja Henna Hietalan jäävalmennuksen pariin. Muodostelmaluistelijat puolestaan nauttivat sekä Nina Kaartisen että Henna Hietalan valmennuksesta. Jään ulkopuolella luistelijat pääsivät hikoilemaan Eveliina Pölläsen iloisilla Zumba-tunneilla. Lisäksi Lilli Helpi, Rosa Lommi ja Vilja Sipilä kehittivät nuorten lämmittelytekniikoita jotta luistelun parissa tapahtuvia vammoja voitaisiin ennaltaehkäistä.

Sekä SM-sarjan muodostelmaluistelijat, että yksinluistelun maajoukkueluistelijat kävivät Nuoren Suomen uudessa "Kasva urheilijaksi" -testissä. Luistelijat saivat testaajilta kehuja monipuolisuudestaan ja Finettes-joukkueen Mikaela Tapio oli ainakin vielä lauantaina kaikista siihen mennessä testatuista 900:sta nuoresta monipuolisin tyttö! Nähtäväksi jää päihittikö sunnuntaina testatut nuoret Mikaelaa. Huikea suoritus häneltä joka tapauksessa!

Your Move Suurtapahtuma jatkuu vielä maanantaista keskiviikkoon Olympiastadionin ympäristössä monipuolisissa olosuhteissa. Sinulla on mahdollisuus kokeilla yli 50 urheilulajia joista yksi on luistelu muovijäällä! Lisäksi joka ilta järjestetään konsertti jossa huikeita esiintyjiä! Lue lisää osoitteesta www.yourmove.fi ja tsekkaa myös Your Moven Facebook-sivut. Sinne päivitetään kokoajan uutisia ja videoita tapahtumasta ja tulevista esiintyjistä ja vierailijoista.

Liput portilta vain 15€ ja pääset vuoden mahtavimpaan urheilutapahtumaan!


Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024
Talvilajien urheilija-apurahat myönnetty 14.6.2024