Uutiset

Koreografiakoulutus Vierumäellä

Ohjelmakoreografian työstämisen starttikurssi järjestettiin Vierumäellä 16.-17.5. Kouluttajana toimi Maikki Uotila-Kraatz. Koulutukseen osallistui 31 valmentajaa ja lisäksi muutama malliluistelija. Koulutus koettiin tarpeelliseksi ja palaute oli positiivista.

– Valmentajat olivat silminnähden tyytyväisiä ja jäivät odottamaan koulutukselle jatkoa. Suurin anti koulutukessa oli erilaiset harjoitteet sekä ymmärrys siitä, ettei koreografian teko ole irrallinen prosessi, vaan jatkuu koko kauden. Lisäksi luistelijan oman liikekielen herättäminen ja tunnistaminen ovat koreografian laatimisessa tärkeitä asioita, Taitoluisteluliiton koulutuspäällikkö Brita Salminen tiivisti koulutuksen antia.


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024