Uutiset

Taitoluistelun MM-kilpailut: Korpi yhdeksäntenä, Turkkila vapaaohjelmaan

Kiira Korpi sijoittui yhdeksänneksi naisten lyhytohjelmassa, taitoluistelun MM-kilpailuissa Moskovassa. Kärjessä ovat tutut nimet. Kilpailua johtaa Korean Yu-Na Kim, toisena on Japanin Miki Ando ja kolmantena Venäjän Ksenia Makarova.  Juulia Turkkila sijoittui 22:nneksi ja selvitti hänkin tiensä vapaaohjelmaan, jonne kelpuutettiin lyhytohjelman 24 parasta luistelijaa.

Korpi epäonnistui hyppy-yhdistelmänsä kun hän kaatui ensimmäisen kolmoistulpin. Kaatumisesta huolimatta muut tekniset osiot onnistuivat hyvin, lisäksi tamperelainen palkittiin päivän neljänneksi korkeimmilla esittämispisteillä. Korpi keräsi ohjelmastaan yhteensä 55,09 pistettä. Epäonnistumisestaan huolimatta Korpi on iskuetäisyydellä lauantaiseen vapaaohjelmaan lähdettäessä. Kolmantena olevaan Makarovaan on eroa 6,53 pistettä.

 

Aikuisten MM-kisojen ensikertalainen Suomen Juulia Turkkila voi olla tyytyväinen suoritukseensa. Vasta 16-vuotais Turkkila luisteli lyhytohjelman itsevarmasti, vapautuneesti ja silminnähden luistelusta nauttien. Helsingin Luistelijoita edustava luistelijatar keräsi ohjelmastaan kauden ennätyspisteet 45,70.

http://www.isuresults.com/results/wc2011/

 


Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024
Talvilajien urheilija-apurahat myönnetty 14.6.2024