WCCJ /Suomeen kaksoisvoitto!

Suomelle kaksoisvoitto junioreiden World Challenge Cupissa

Suomen Team Fintastic on voittanut Neuchatelissa muodostelmaluistelun junioreiden World Challenge Cupin. Kyseessä on nuorten epävirallinen MM-kilpailu, joka jo ensi kaudesta lähtien saa virallisen MM-arvon.

Team Fintastic oli lyhytohjelmassa toinen, mutta voitti vapaaohjelman ja keräsi yhteispisteet 176,61. Voitto on joukkueelle jo viides perättäinen. Suomi putsasi palkintopöydän sanan mukaisesti, sillä Musketeers sijoittui hopealle yhteispistein 175,77. Musketeers voitti lyhytohjelman, mutta oli vapaaohjelman kolmas. Pronssille nousi lyhytohjelman viidenneltä sijalta Yhdysvaltojen Team Braemar 172,48.

–          Ohjelma oli tänään puhdas ja vahva. Pystyin jopa itse nauttimaan siitä. Erityisen hyvältä voitto tuntuu nyt, kun se tuli tiukassa paikassa takaa-ajoasemasta, Team Fintasticin valmentaja Kaisa Nieminen iloitsi.