Uutiset

Your Move SPORT-viikonlopun ilmoittautuminen alkaa 11.1.

Keväällä 2011 järjestetään Your Move suurtapahtuma Helsingin Olympiastadionin ympäristössä. Suurtapahtuma on vuoden 2011 suurin nuorille suunnattu liikunta- ja urheilutapahtuma, jossa nuoret pääsevät kokeilemaan eri liikunta-  ja urheilulajeja sekä selvittämään erilaisia temppuratoja ja pitämään hauskaa! Tapahtumassa on mukana jopa yli 50 eri urheilu- ja liikuntalajia.

 

Suomen Taitoluisteluliitto järjestää Your Move Suurtapahtuman SPORT-viikonloppuna  27.-29.5.2011 leirit sekä 13–19 -vuotiaille yksinluistelijoille että muodostelmaluistelijoille. Lisäksi Taitoluisteluliitto järjestää yhdessä Ringetteliiton kanssa ohjaajakoulutuksen alle 19 -vuotiaille.  Mikäli osallistuu leirille luistelijana, ei valitettavasti voi osallistua leirin ohjaajakoulutukseen.

 

Jääharjoitukset ovat Malmin jäähallilla. Oheisharjoitukset ovat alustavien suunnitelmien mukaan Haaga-Helia Ammattikorkeakoulun Malmin toimipisteessä, joka sijaitsee noin 15min kävelymatkan päässä jäähallilta.

 

Yksinluistelijoiden leirille tulee kaksi ryhmää, toinen ryhmä on nuorten maajoukkue joille kutsu leirille lähetetään erikseen ja liitto tekee leirivarauksen.  Toinen ryhmä on tarkoitettu 13–19 -vuotiaille aluenoviiseille ja -junioreille. Muodostelmaluistelijoiden yksilötaitoleirille tulee kaksi ryhmää, toinen ryhmä kansallisen sarjan luistelijoille ja toinen SM-sarjan luistelijoille.

 

Oheisharjoituksissa tullaan käymään läpi omatoimisen harjoittelun eri muotoja. Lisäksi leiriläisille järjestetään Zumba-tunteja. Myös ainakin yksinluistelun nuorten maajoukkue ja muodostelmaluistelun SM-sarjan luistelijat osallistuvat Nuoren Suomen tarjoamiin testeihin.

 

Jäätä leiriläisillä on yhteensä noin kuusi tuntia ja oheisharjoituksia noin kolme tuntia per ryhmä. Lajikohtainen ohjelma on rakennettu niin, että leiriläisillä on aikaa tutustua Olympiastadionin ympäristössä myös muihin lajeihin ja Nuoren Suomen tarjoamiin oheisohjelmiin. Lisätietoa Your Move Suurtapahtuman Internet-sivuilla www.yourmove.fi.

 

Taitoluisteluliiton ja Ringetteliiton yhdessä järjestämä Luistelun ohjauksen perusteet -koulutus on tarkoitettu esimerkiksi aloitteleville ohjaajille ja apuohjaajina toimiville nuorille. Kurssilta saa mukaan valmiita mallitunteja sekä neuvot niillä käytyjen asioiden opettamiseen ja ideoita tuntien edelleen soveltamiseen ja kehittämiseen. Ohjaajakoulutukseen osallistuvat nuoret ovat yhtälailla oikeutettuja Nuoren Suomen tarjoamaan oheisohjelmaan Olympiastadionin ympäristössä.

 

Paikkoja leirillä on rajoitetusti, joten varaathan paikkasi ajoissa! Mitä aiemmin leirille ilmoittautuu, sitä halvempi leirin osallistumismaksu on. Ilmoittautuminen osoitteessa www.yourmove.fi/suurtapahtuma

 

Ilmoittautumisajankohta                                     Hinta/hlö (pe-su)

11.1.-2.3.                                                          70€

3.3.-3.4.                                                            80€

4.4.-5.5.                                                            100€

 

Hintaan sisältyy lajikohtaisen leiriohjelman ja Your Move suurtapahtumaohjelman lisäksi ruokailut (pe päivällinen, la lounas ja päivällinen, su lounas), HSL-ranneke (liikkuminen joukkoliikenteen kulkuneuvoilla Helsingissä), Your Move -tuote ja vakuutus. Tarjolla on myös koulumajoitus n. 10€/yö. Hinta sisältää aamu- ja iltapalan.

 

Seuraa Taitoluistelulehteä ja Taitoluisteluliiton Internet-sivuja www.stll.fi ja lue tuoreimmat päivitykset!

 

Lisätietoja Taitoluistelun Your Move -leireistä antaa

Milla Kallijärvi

Suomen Taitoluisteluliitto

Your Move lajiliittovastaava

milla.kallijarvi@stll.fi


Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024
Helsinki Rockettes toisena ja Team Unique neljäntenä MM-kilpailuissa Kroatiassa 5.4.2024