Uutiset

Laura Hagman valittiin Nuoren Suomen hallitukseen

Suomen Taitoluisteluliiton hallituksen jäsen Laura Hagman valittiin Nuoren Suomen hallitukseen 16.12. pidetyssä vuosikokouksessa. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Petteri Kilpinen.

Markkinoinnin suunnittelutoimiston TBWA/Helsingin toimitusjohtaja Petteri Kilpinen on valittu Nuori Suomi ry:n puheenjohtajaksi vuosiksi 2011-2012 Helsingissä 16. joulukuuta pidetyssä vuosikokouksessa. Kilpinen toimii myös kansainvälisen TBWA-ketjun Euroopan johtoryhmän jäsenenä.

Nuoren Suomen hallituksen jäseniksi valittiin jatkamaan yrittäjä Anu Harkki  ja Aino- Maija Siren Pohjanmaan Liikunnasta  ja Urheilusta. Uusiksi jäseniksi valittiin Laura Hagman Suomen Taitoluisteluliitosta ja Ari Karimäki Jyväskylän kaupungilta.

Hallituksessa jatkavat valittujen lisäksi Timo Huttunen Suomen Palloliitosta, Jari Kinnunen Suomen Salibandyliitosta, Maria Laakso Suomen Voimisteluliitto Svolista ja Kari Saarinen Suomen Urheiluliitosta.

Lisätietoja: pääsihteeri Jyrki Kemppainen, Nuori Suomi ry, p. 040 559 7196


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024