Uutiset

Muodostelmaluistelun aluemestaruudet Tikkurilassa 18.-19.12.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat järjestää muodostelmaluistelun pääkaupunkiseudun aluemestaruuskilpailut, Aluemestis 2011, viikonloppuna 18. – 19.12.2010 Tikkurilan Valtti Areenalla.

Muodostelmaluistelun kotimainen kilpailukausi jatkuu ensi viikonloppuna pääkaupunkiseudun aluemestaruuskisoilla Tikkurilan Valtti Areenan jäällä, jossa on mukana 52 joukkuetta, 9 seuraa, 7 sarjaa. Jäällä kiitää yhteensä 1188 luistelijaa 250 valmentajan ja huoltajan tukemana.

Muodostelmaluistelun vahvuus ja laajuus näkyy hyvin, nuorimmat kilpailijat ovat juuri ja juuri kouluikäisiä ja vanhimmat kuusikymppisiä – taitoluistelu yhdistää.

Aluemestaruudesta kilpailee pääkaupunkiseudun seurat; Helsingin Luistelijat, Helsingin Taitoluisteluklubi, Helsingin Luistinklubi, Myllypuron Taitoluisteluklubi, Espoon Taitoluisteluklubi, Espoon Jäätaiturit, Kirkkonummen Taitoluisteluklubi, Tikkurilan Taitoluisteluklubi ja kisat järjestävä Etelä-Vantaan Taitoluistelijat.

(Lähde EVT:n tiedote)

Kisasivuille


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024