Uutiset

yl/jäätanssin 2. SM-valintakilpailu Joensuussa .
Yksinluistelun ja jäätanssin 2. SM-valintakilpailu Joensuussa 19.-21.11.

Ote lehdistötiedotteesta

Vasta 16-vuotias Bela Papp voitti Joensuussa käydyn taitoluistelun  2. SM-valintakilpailun miesten sarjan.  Papp kokosi lyhyt- ja vapaaohjelmallaan miesten kauden kotimaisen kärkituloksen 161,81 ja voitti kilpailun ylivoimaisesti. Hopealle sijoittui Valtter Virtanen 147,39 ja kolmanneksi  Ari-Pekka Nurmenkari pistein 144,43. Pappille kilpailu oli vasta ensimmäinen miesten sarjassa.  Kuluneella kaudella Papp onkin kilpaillut junioreiden GP-sarjassa.  Joensuussa Papp hyppäsi vapaaohjelmaosuudessaan kuusi kolmoishyppyä ja

Bela Papp asuu ja harjoittelee Kanadan Vancouverissa, jonne perhe muutti lääkäri-isän työn vuoksi. Kaikki perheen neljä lasta luistelevat ja äiti Ulla Papp on ammatiltaan taitoluisteluvalmentaja. Bela ja hänen vuotta nuorempi siskonsa Beata kuuluvat molemmat Suomen Taitoluisteluliiton maajoukkueeseen. Sisaruspari edusti Suomea viime kaudella junioreiden MM-kilpailuissa, jossa Bela sijoittui 24:nneksi ja Beata 15:nneksi.

Naisten sarjan Joensuussa voitti  Cecilia Törn ennen Alisa Mikonsaarta ja Reetta Romppasta. Junioreissa naisten sarjan voitti Juulia Turkkila ja miehissä Julian Lagus. Jäätanssissa seniorit voitti Henna Lindholm-Ossi Kanervo ja junioreissa Olesia Karmi-Max Lindholm

Kaikki  tulokset täältä


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024