Uutiset

Junioreiden gp Sheffield 29.9.-3.10

Junioreiden gp, Sheffield

Aikataulut ja tulokset:

http://www.isuresults.com/results/jgpgbr2010/

Timila Shrestha
Matthias Versluis

Olesia Karmi – Max Lindholm

Suomen tuomari: Tuire Kuronen

Naiset, vapaaohjelma:
Timila Shrestha sijoittui vakuuttavasti kahdeksanneksi pistein 113,55. Timila loisti etenkin pirueteissa, joista hän napsi täydet nelostasot. Myös kolmoistulppiyhdistelmä, kolmoissalchow ja kaksoisaksel onnistuivat. Hieno suoritus nuorelta Timilalta.

Miehet, vapaaohjelma:
Matthias Versluis nousi lopputuloksissa 11:nneksi pistein 122,09. Matthias onnistui mm. kolmoissalchow- ja kolmoistulppi -yhdistelmissä sekä soolo kolmoissalchowissa ja -tulpissa. Myös pirueteista tuli tasoja neljä ja kolme. Matthiaksen luistelu oli nautittavaa ja esitys tyylikäs.

Jäätanssi, vapaatanssi:
Olesia Karmi ja Max Lindholm sijoittuivat lopputuloksissa 14:nneksi pistein 79,07. Lyhyttanssin jälkeistä yhdeksättä sijaa pudottivat vapaatanssin molemmat askelsarjat, jotka jäivät ilman arvoa. Myös nostosta tuli yhden pisteen vähennys. Muutoin suoritus oli harmooninen kokonaisuus.

******************

Naiset, lyhytohjelma:
Suomen Timila Shrestha luisteli mainon lyhytohjelman, ollen kovassa kilpailussa seitsemäs pistein 41,29.

Miehet, lyhytohjelma:
Matthias Versluis luisteli lyhytohjelmansa laadukkaasti, mutta hypyt hiukan takkusivat. Matthias on lyhytohjelman jälkeen sijalla 14 pistein 39,45.

Jäätanssi, lyhyttanssi:
Olesia Karmi – Max Lindholm sijoittuivat lyhyttanssin jälkeen hienosti kovatasoisessa kilpailussa sijalle 9 pistein 36,94. Horjahdukset twizzeleissä ja askelsarjassa verottivat hiukan pisteitä, mutta muutoin paria kehuttiin raikkaaksi ja linjakkaaksi. Vapaatanssi luistellaan lauantaina.


Kauden 2024–2025 passit myyntiin vappuun mennessä 25.4.2024
Haemme yksinluistelun ja pariluistelun Nuorten Olympiavalmentajaa 22.4.2024