Uutiset

Junioreiden gp Sheffield 29.9.-3.10

Junioreiden gp, Sheffield

Aikataulut ja tulokset:

http://www.isuresults.com/results/jgpgbr2010/

Timila Shrestha
Matthias Versluis

Olesia Karmi – Max Lindholm

Suomen tuomari: Tuire Kuronen

Naiset, vapaaohjelma:
Timila Shrestha sijoittui vakuuttavasti kahdeksanneksi pistein 113,55. Timila loisti etenkin pirueteissa, joista hän napsi täydet nelostasot. Myös kolmoistulppiyhdistelmä, kolmoissalchow ja kaksoisaksel onnistuivat. Hieno suoritus nuorelta Timilalta.

Miehet, vapaaohjelma:
Matthias Versluis nousi lopputuloksissa 11:nneksi pistein 122,09. Matthias onnistui mm. kolmoissalchow- ja kolmoistulppi -yhdistelmissä sekä soolo kolmoissalchowissa ja -tulpissa. Myös pirueteista tuli tasoja neljä ja kolme. Matthiaksen luistelu oli nautittavaa ja esitys tyylikäs.

Jäätanssi, vapaatanssi:
Olesia Karmi ja Max Lindholm sijoittuivat lopputuloksissa 14:nneksi pistein 79,07. Lyhyttanssin jälkeistä yhdeksättä sijaa pudottivat vapaatanssin molemmat askelsarjat, jotka jäivät ilman arvoa. Myös nostosta tuli yhden pisteen vähennys. Muutoin suoritus oli harmooninen kokonaisuus.

******************

Naiset, lyhytohjelma:
Suomen Timila Shrestha luisteli mainon lyhytohjelman, ollen kovassa kilpailussa seitsemäs pistein 41,29.

Miehet, lyhytohjelma:
Matthias Versluis luisteli lyhytohjelmansa laadukkaasti, mutta hypyt hiukan takkusivat. Matthias on lyhytohjelman jälkeen sijalla 14 pistein 39,45.

Jäätanssi, lyhyttanssi:
Olesia Karmi – Max Lindholm sijoittuivat lyhyttanssin jälkeen hienosti kovatasoisessa kilpailussa sijalle 9 pistein 36,94. Horjahdukset twizzeleissä ja askelsarjassa verottivat hiukan pisteitä, mutta muutoin paria kehuttiin raikkaaksi ja linjakkaaksi. Vapaatanssi luistellaan lauantaina.


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024