Uutiset

Laura Lepistö joutuu jättämään Finlandia Trophyn väliin

lehdistötiedote

Laura Lepistö ei pysty osallistumaan Finlandia Trophyyn

Laura Lepistö ei osallistu Vantaalla 8.-10.10 käytävään kansainväliseen Finlandia Trophy taitoluistelukilpailuun. Syynä on Lepistön elokuun lopulla jäähän kolhaisema lonkka, jonka seurauksena hän joutui pitämään taukoa jääharjoittelusta lähes neljän viikon ajan. Jäälle paluu vei kuitenkin veronsa.

–    Lonkka ei juuri enää vaivaa, mutta muut paikat alkoivat hiukan kränätä kun aloitin yhtäkkiä taas kovan harjoittelun. Akilles mm. hiukan vihoittelee, mutta se on enemmänkin sellainen vanha pikkuvaiva, jota täytyy vaan tarkkailla ja siihen pitää kiinnittää huomiota, Lepistö sanoi.

–    Harjoitteluni ei ole vielä ollut niin täysipainoista, että kokisin olevani valmis osallistumaan Finlandia Trophyyn. Olisi ollut kiva avata kisakausi kotiyleisön edessä, mutta mennyttä ei auta jäädä murehtimaan kun ei sille enää mitään voi. Katse on kuitenkin päättäväisesti ja positiivisesti tulevassa.

Espoolaisen seuraava koitos on Kanadan gp-kilpailu 29.-31.10. Sen kohtalosta luistelijatar ei osannut sanoa vielä mitään.

–          Katsomme tilanteen kilpailu kerrallaan.  Tällä hetkellä keskityn harjoitteluun ja kehon huolelliseen huoltamiseen. Kisakauden aloitan sitten kun harjoittelupohja on sellainen, että kilpaileminen tuntuu järkevältä, Lepistö pohti.

 

Finlandia Trophy Vantaan Valtti Arenalla 8.-10.10.

www.finlandiatrophy.com

Suomen joukkue

Naiset:
Kiira Korpi
Alisa Mikonsaari
Cecilia Törn

Miehet:
Ari-Pekka Nurmenkari
Valtter Virtanen
Viktor Zubik

Jäätanssi:
Henna Lindholm-Ossi Kanervo

 


 

 


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024