Uutiset

Muodostelmaluistelijat edustivat Suomen Urheilugaalan infotilaisuudessa

Suomalaisen urheilun vuotuinen palkitsemistilaisuus Suomen Urheilugaala järjestetään seuraavan kerran tammikuun 10. päivänä 2011 Hartwall Areenalla Helsingissä. Palkintoluokkina ovat yleisön äänestämä Sykähdyttävin urheiluhetki, palkintolautakunnan myöntävät palkinnot, suuren palkintoraadin äänestykset sekä Urheilutoimittajien valinnat.

 

Palkintoluokat ja lisätiedot: http://www.suomenurheilugaala.fi/etusivu/

 

Satu Andersson ja Linnea Tamminen vastailivat tapahtuman viestintävastaavan Jukka Suomelan kysymyksiin kuluneesta kaudesta, MM-menestyksestä ja hiukan jalkapallostakin.

 

Satu kertoi tilaisuudessa odottelevansa jännityksellä valmentaja Anu Oksasen ensi kaudeksi valitsemia ohjelmamusiikkeja. Ohjelmia aletaan työstää heinäkuun puolessa välissä. Joukkue leireilee heinäkuussa Kuortaneella.

 

Linnea puolestaan kertoi, että Rockettesin lyhytohjelma on jo valmis, mutta sääntömuutosten takia muutoksia on edessä. Vapaaohjelmamusiikkikin on jo tiedossa. Joukkue suuntaa elokuun alussa viikoksi leirille Prahaan.

 

Sekä Rockettesin että Marigoldin tytöillä on meneillään kuntokausi. Jääharjoittelun sijaan ohjelmassa on mm. lenkkeilyä, lihaskuntoharjoittelua ja loikkatreenejä. Harjoitukset tehdään pääsääntöisesti yksin, vaikka joskus on mukava puurtaa lenkkipolulla yhdessä muutaman joukkuekaverin kanssa.

 

MM-kilpailut Helsingissä tuovat molemmille tytöille oman lisäjännityksensä alkavaan kauteen. Halu päästä edustamaan Suomea kotikisoihin on suuri. Mutta ensin huilitaan, lomaillaan ja nautitaan Suomen kesästä.

 


Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024
Helsinki Rockettes toisena ja Team Unique neljäntenä MM-kilpailuissa Kroatiassa 5.4.2024