Uutiset

Salon Pallon taitoluistelujaosto Sinettiseuraksi

STLL on myöntänyt Salon Pallon taitoluistelujaostolle (Salpa) Sinettiseuran arvon torstaina 29.4.

Sinetin luovutustilaisuudessa olivat paikalla Salpa:n puheenjohtaja Niina Huhtala, valmentajat Susanna Koivisto ja Tiina Huhtala sekä Taitoluisteluliitosta toiminnanjohtaja Lea Hietala ja koulutuspäällikkö Merja Laakkonen. Sinettiseuraprojektia on vetänyt seurassa Anne Johansson.

Nuori Suomi Sinettiseurat ovat nuorisourheilun laatuseuroja, jotka ovat saaneet tunnustuksen laadukkaasta nuorisotoiminnasta. Sinettiseuroissa nuorisotoiminta lähtee lasten ja nuorten tarpeista. Seurat ovat nuorisourheilun suunnannäyttäjiä. Nuori Suomi Sinetin seuralle myöntää lajiliitto ja Nuori Suomi ry. Nuori Suomi Sinettiseuroja on koko maassa jo 500. Taitoluistelun Sinettiseuroja on nyt 15.


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024