Uutiset

Valmennusjärjestelmä uudistuu

Projekti 2010 -ryhmän nimellä toiminut lahjakkaiden nuorten ryhmä lakkautetaan keväällä ja tilalle perustetaan kaksi nuorten valmennusryhmää; Talent -ryhmä ja Nuorten maajoukkue.

Nuorten maajoukkue on tarkoitettu 11-15 -vuotiaille lahjakkaille luistelijoille. Ryhmä koostuu noin 20 luistelijasta ja valinnat tehdään vuosittain kahdeksi kilpailukaudeksi kerrallaan, mutta kilpailukauden aikana 15 vuotta täyttävien osalta vain yhdeksi kaudeksi. Ensimmäisenä kautena ryhmäkiintiötä ei välttämättä täytetä kokonaisuudessaan. Lisätietoihin pääset tästä.

Talent -ryhmä on tarkoitettu 9–13 -vuotiaille lahjakkaille luistelijoille. Ryhmä koostuu noin 30 luistelijasta ja valinnat tehdään vuosittain kahdeksi kilpailukaudeksi kerrallaan (kilpailukauden aikana 13 vuotta täyttävien osalta vain yhdeksi vuodeksi). Ensimmäisenä vuotena (huhtikuu 2010) ryhmäkiintiötä ei välttämättä täytetä kokonaisuudessaan.
Talent -ryhmän valintaleirille ilmoittetavilla urheilijoilla tulee olla valmentajansa suositus STLL:n asettamaan taitotasoon perustuen. Lisätietoihin pääset tästä.

Lisätietoja saa valmennuspäällikkö Laura Tastilta.
laura.tast(#)stll.fi
09-3481 3156 (klo 10.00-15.00)


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024