Uutiset

Pete Parkkonen vieraili Lauran mitalikahveilla/katso kuvat!

Laura Lepistön EM-mitalikahveja juotiin SLU-talolla keskiviikkona 2.3. Paikalla oli runsaasti mm. urheilujärjestöjen työntekijöitä ja liiton yhteistyökumppaneita. Lauraa Taitoluisteluliitto muisti stipendillä. Myös valmentaja Virpi Horttana kukitettiin tilaisuudessa.

Tilaisuuden yllätysvieras oli laulaja Pete Parkkonen, jonka piti alunperin laulaa kitaran säestyksellä Lauralle "serenadi", mutta ei flunssan takia pystynyt laulamaan. Sen sijaan hän onnitteli Lauraa mitalista ja toivotteli tsemppiä Olympialaisiin. Mies lupasi katsoa kisoja televisiosta, mikäli ehtii levyntekokiireiltä. Pete ja Laura esiintyvät molemmat Helsingin Jäähallissa pidettävässä Plan Jäägaalassa 11.3.

Katso Helsingin Sanomien artikkeli Laurasta ja Petestä.

Katso Ilta-Sanomien video tilaisuudesta: http://www.iltasanomat.fi/videot/urheilu/1904994


Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024
Helsinki Rockettes toisena ja Team Unique neljäntenä MM-kilpailuissa Kroatiassa 5.4.2024