Uutiset

EM: Suomalaisten lehdistötilaisuus Tallinnassa

Suomen naiset Laura Lepistö, Kiira Korpi ja Susanna Pöykiö sekä jäätanssijat Oksana Klimova – Sasha Palomäki esiintyivät Taitoluisteluliiton ja kauppakeskus Rocca al Maren yhteistyössä järjestämässä lehdistötilaisuudessa keskiviikkona. Keskelle Viron suurinta kauppakeskusta oli rakennettu erillinen lava, joka oli sisustettu suomalaisluistelijoiden kuvilla. Tilaisuus oli yleisölle eli kauppakeskuksen asiakkaille avoin ja tilaisuutta kerräntyikin seuraamaan utelias joukko ihmisiä.

Tilaisuus aloitettiin nimikirjoitusten jaolla. Sen jälkeen tiedottaja Mila Kajas sekä lehdistö haastattelivat luistelijoita. Kaikki urheilijat olivat iloisella ja luottavaisella mielellä ennen kilpailuan alkua.

Kuvia lehdistötilaisuudesta.


Vapaaehtoishaku Marie Lundmark Trophyyn avoinna 5.12.2023
Tuloksia: Iida Karhunen luisteli Tallinn Trophyn voittoon 24.11.2023