Uutiset

Laura Lepistö toiseksi Vuoden urheilija äänestyksessä
Maanantaina juhlittiin vuoden 2009 urheilutekoja- ja saavutuksia Suomen Urheilugaalassa Hartwall Areenalla. Urheilutoimittajat äänestivät Laura Lepistön upeasti toiseksi Vuoden urheilija äänestyksessä. Euroopan mestaruuden voittanut Laura sai toiseksi eniten ääniä maailmanmestaruuden voittaneen hiihtäjä Aino-Kaisa Saarisen jälkeen. Kolmanneksi eniten ääniä sai alppinisti Tanja Poutiainen.

Yleisöäänestyksessä vuoden "Sykähdyttävin urheiluhetki" Laura sijoittui kolmanneksi 3183 äänellä. Voiton vei hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen 4468 äänellä ennen toiseksi sijoittunutta jalkapalloilijaa Sami Hyypiää joka sai 4240 ääntä.

Taitoluistelu oli hienosti näkyvillä muutoinkin Urheilugaalassa. Laura oli ehdolla voittajaksi myös kategoriassa "Esikuva". Taitoluistelun EM-kilpailut olivat ehdolla kategoriassa "Urheilutapahtuma". Kiira Korpi jakoi puolestaan palkinnon "Urheiluseura" kategoriassa.

www.suomenurheilugaala.fi


Maajoukkue kaudelle 2024–2025 nimetty 16.4.2024
Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024