Uutiset

Taitoluistelun SM-kilpailut: Jäätanssin tulokset (jun + sen)

Tutut nimet jäätanssin Suomen mestareiksi

Jäätanssin senioreiden Suomen mestareiksi luistelivat odotetusti HSK:n Oksana Klimova-Sasha Palomäki pistein 131,91. Hopealle luistelivat saman seuran pari Henna Lindholm – Ossi Kanervo 119,23. Juniorisarjassa voiton vei HSK:n Olesia Karmi – Max Lindholm 110,40. Junioreissa kilpaili vain yksi pari.

Klimova – Palomäki luistelivat ensimmäistä kertaa tällä kaudella kotiyleisön edessä. Alkukaudesta pari on kilpaillut kansainvälisesti juniorisarjassa. Sasha Palomäki on suomalainen ja Klimova puolestaan syntyjään venäläinen. Pari harjoittelee Moskovassa, tavoitteenaan edustaa Suomea EM-kilpailuissa tammikuussa Tallinnassa. Taitoluisteluliiton liittohallitus tekee ja vahvistaa EM-valinnat alkuviikosta.

SM-JUNIORIT JÄÄTANSSI, lopputulokset

1 Olesia KARMI / Max LINDHOLM / HSK 110.40

SM-SENIORIT JÄÄTANSSI, lopputulokset

1 Oksana KLIMOVA / Sasha PALOMÄKI HSK 131.91

2 Henna LINDHOLM / Ossi KANERVO / HSK 119.23


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024