Uutiset

Taitoluisteluliitto ja Rautia yhteistyöhön

Taitoluisteluliitto ja Rautia yhteistyöhön

Suomen Taitoluisteluliitto ja Rautia ovat solmineet vuoden mittaisen pääyhteistyötason sopimuksen, joka kattaa kevään EM- ja MM-kilpailut sekä lokakuussa käytävän Finlandia Trophyn. Sopimus koskee kaikkia Taitoluisteluliiton maajoukkueita yksinluistelusta, jäätanssiin ja muodostelmaluistelijoihin.

Äkkiseltään miehiseltä kuulostavan rakennusalan liikkeen ja eteerisenä nähdyn lajin yhteistyö saattaa herättää kysymyksiä, mutta Rautian markkinointipäällikkö Jari Lampikari näkee yhteistyön taustalla selvät tavoitteet.

– Vaikka rautakauppa monesti mielletäänkin miesten temmellyskentäksi, tehdään perheissä rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja muut kodin viihtyvyyden parantamiseen liittyvät ratkaisut useimmiten yhdessä. Rautia-ketju on perinteisesti ollut mukana monilla urheilun eri alueilla, mutta hyvässä nosteessa olevan taitoluistelun tukemisella uskomme tavoittavamme erityisesti naiskatsojia.

Taitoluisteluliittoa yhteistyö hyödyttää taloudellisesti.

– Yhteistyö mahdollistaa mm. rahallisen tuen suuntaamisen valmentautumiseen, joka osaltaan vahvistaa suomalaisten menestymismahdollisuuksia jatkossakin. Liitolla on myös paljon muita kehityskohteita joihin varoja voidaan kohdistaa, Suomen Taitoluisteluliiton toiminnanjohtaja Lea Hietala sanoo.

Taitoluisteluliiton toinen pääyhteistyökumppani on Luhta. Muut yhteistyökumppanit ovat Kaleva Travel, Peugeot, Vierumäki ja Scandic.

Rautia-ketju on Suomen laajin rautakauppaketju, joka palvelee erityisesti rakentajia, remontoijia ja rakennusalan ammattilaisia. Rautia on K-ryhmään kuuluvan Rautakeskon ketju.


Talvilajien urheilija-apurahat myönnetty 14.6.2024
Liikunta- ja urheiluyhteisö vetoaa kuntapäättäjiin: liikkumisen, liikunnan ja urheilun tulevaisuus on turvattava  14.6.2024