Uutiset

Planin ja Taitoluisteluliiton Jäägaala 11.3.2010

Lipunmyynti Plan Jäägaalaan alkaa 18.12.

Plan Suomen ja Taitoluisteluliiton yhteistyössä toteuttama Jäägaala järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Jäägaala on ainutlaatuinen koko perheen taitoluistelu- ja musiikkitapahtuma, jossa eturivin artistit ja maan parhaimmat taitoluistelijat esiintyvät yhdessä tukeakseen Planin kansainvälistä Koska olen tyttö -kampanjaa.

Tapahtuma: Plan Jäägaala

Aika: torstai 11. maaliskuuta 2010 klo 18.30

Paikka: Helsingin Jäähalli (Nordenskiöldinkatu 11–13)

Tiesitkö, että Nigerissä 62 prosenttia 15–19-vuotiaista tytöistä on jo naimisissa? Guinean, Mosambikin ja Sierra Leonen ikätovereista aviossa on joka toinen. Varhainen naimisiinmeno katkaisee tytön koulunkäynnin. Kuitenkin jokainen vuosi, jonka tyttö käy koulua, lisää hänen ansaitsemismahdollisuuksiaan jopa viidenneksellä. Nämä rahat hän aikuisena käyttää oman perheensä hyvinvointiin. Köyhyyden kierre voidaan murtaa parantamalla tyttöjen oikeuksia ja antamalla heille samat mahdollisuudet kuin pojille.

Taitoluistelijoista Jäägaalassa esiintyvät mm. Kiira Korpi, Laura Lepistö, Susanna Pöykiö, Ari-Pekka Nurmenkari, Mikko Minkkinen, Valtter Virtanen sekä maailman parhaisiin muodostelmajoukkueisiin kuuluvat Marigold IceUnity, Rockettes ja Team Unique. Kotimaisista artisteista jäällä esiintyvät mm. Anna Abreu ja Pete Parkkonen.

– Halusimme uudistaa vuosittaisen Plan Ilta Lapselle -TV-ohjelman ja tarjota yleisölle ainutlaatuisen kokemuksen sekä yrityksille mahdollisuuden kutsua vieraita tapahtumaan, Plan Suomen markkinointijohtaja Kirsi Mettälä kertoo.

Taitoluisteluliiton tiedottaja Mila Kajas-Virtanen kertoo liiton olevan innoissaan mukana.

– Tyttöjen hyvinvointi tuo todistetusti yhteiskunnallista vakautta ja hyvinvointia. Ja onnellisia perheitä.

Yhä suositummaksi ja kiireisemmäksi tuleva Anna Abreu varasi aikaa Jäägaalalle.

– On todella hienoa olla mukana tällaisessa ennennäkemättömässä show’ssa ja vielä hyvän asian puolesta. Maailmassa on liian paljon epäkohtia, ja tuntuu hyvältä voida auttaa, etenkin lapsia, joissa on meidän tulevaisuus, Anna Abreu sanoo.

Lippuja Plan Jäägaalaan myy Lippupalvelu. Yritysmyynnistä vastaa Infront Finland Oy.

www.plan.fi


Plan uskoo lapsiin. Plan on kehitysyhteistyöjärjestö, joka parantaa kehitysmaiden lasten elämänlaatua pysyvästi. Planin työn pääasiallisia rahoittajia ovat yksityiset, kummitoiminnassa mukana olevat henkilöt. Tärkeitä rahoittajia ovat myös ulkoasiainministeriö sekä yritykset. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan perustettiin 1937 ja Suomessa toiminta alkoi 1998. Plan toimii yhteensä 66 maassa. Lisätietoja: www.plan.fi


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024