Uutiset

Taitotunti-projekti yhdistää jääkiekon ja taitoluistelun

TAITOTUNTI

Taitotuntiprojekti on Suomen Jääkiekkoliiton ja Suomen Taitoluisteluliiton yhteishanke. Ensimmäisessä vaiheessa pilotoidaan menetelmä Pitäjänmäen Tarmo ry:n jääkiekkojaostossa toteutettavalla taitotunti-projektilla. Projektin avulla pyritään tuotteistamaan menetelmä siten, että Taitotunti-menetelmä olisi monistettavissa valtakunnallisesti.

Pilottiprojektissa jääkiekon kannalta tavoitteena on löytää sopivat työmenetelmät opettaa aloitteleville jääkiekkoilijoille luistelutekniikkaa myös taitoluistimilla. Jo tehdyssä monivuotisessa, mutta suppeassa harjoittelussa on todettu, että teknisen teränkäytön opetus parantaa merkittävästi tehokkaan luistelun oppimista. Lasten on mielekkäämpi ja mielenkiintoisempi tehdä harjoitteita taitoluistimilla. Pilotti on kohdennettu 5-9 vuotiaille lapsille, joille tarjotaan mahdollisuus harjoitella kerran viikossa lainattavilla taitoluistimilla ilman kustannuksia ja sitoutumista. Lisätietoa Taitotunnista http://www.pita.fi/jaakiekko/

Kello 13.15-14.15 on mahdollisuus mennä seuraamaan Taitotuntia Konalan jäähalliin, missä rohkeat jääkiekkoilijan alut ovat ottaneet ennennäkemättömän uuden otteen luistelutaidon harjoitteluun. Samaan aikaan jäällä harjoittelevat luistelutekniikkaa 2000-2004 syntyneet lapset. Lisätietoa

http://www.pita.fi/seuran_esittely/joulumarkkinat/


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024