Uutiset

Temppuile tähtiin luistelukoulupaketti sai jatkoa

Temppuile Tähtiin – luistelukoulun temppupaketti sai suuren suosion ja siten STLL halusi tuottaa vastaavaa materiaalia jäsenseurojen luistelukoulujen tueksi. Kaudelle 2009-2010 suunniteltiin luistelukoulupaketti teemalla ”Avaruuden valloittajat”.

Luistelukoulupaketin on tarkoitus antaa luistelukouluvastaaville sekä –ohjaajille virikkeitä ja ideoita monipuoliseen luistelukouluopetukseen erilaisia opetustapoja – ja välineitä hyödyntäen. Avaruuden valloittajat –tarinan ympärille voi jokainen ohjaaja itse ideoida lisää sekä soveltaa jo valmiiksi ideoituja harjoitteita ja leikkejä. Tehtävien ja leikkien ohjeistuksissa on myös esitetty vaihtoehtoja tehtävien helpottamiseksi ja vaikeuttamiseksi. Lisäksi mukaan on ideoitu myös tunnille sopivia musiikkeja.

Paketin kirjallisen materiaalin tueksi seuroihin on lähtemässä muotokortteja, joita käytetään apuna lokakuun teematunnilla.

Tutustu pakettiin tarkemmin tästä.


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024