Uutiset ja artikkelit

Suomi järjestää muodostelmaluistelun MM-kisat vuonna 2011

Tiedote 6.6.2009

Tammikuussa pidettyjen EM-kilpailujen jatkoksi Suomi on saanut järjestettäväkseen muodostelmaluistelun MM-kilpailut huhtikuussa vuonna 2011. Suomessa järjestettiin lajin MM-kilpailut viimeksi 2001. Suomi on muodostelmaluistelussa maailman parhaiten menestynein maa. Vuodesta 2000 asti järjestetyissä lajin MM-kilpailuissa Suomi on voittanut yhteensä 12 mitalia, joista neljä on kultaista. Myös kotikisoista on lupa odottaa mitalisadetta. Tänä keväänä Zagrebissa MM-hopeaa voitti helsinkiläisjoukkue Team Unique. Marigold IceUnity on voittanut maailmamestaruuden kolmesti ja Rockettes kerran.


Tasavallan presidentti EM-kilpailun suojelijaksi 2.12.2022
Haemme markkinointi- ja viestintäpäällikköä 1.12.2022