Uutiset

EM-mitalikahveilla asetettiin MM-kisojen tavoite

Laura Lepistön ja Susanna Pöykiön EM-mitalikahveja juhlittiin suurella joukolla SLU-talolla tiistaina. Onnelliset mitalistit nautivat juhlahumusta, ottivat lukuisia onnitteluja vastaan ja söivät kakkua itsekin. Myös lehdistön edustajat olivat kiinnostuneet mitalistien kuulumisista.

Urheilijat noudattivat EM-kisoissa kuuliaisesti Taitoluisteluliiton asettamaa "kahden mitalin tavoitetta, joista toinen kultainen" -tavoitetta. Niinpä mitalikahveilla Taitoluisteluliton puheenjohtaja Susanna Rahkamo sanoi ääneen sen mistä oli jo varovaisesti aiemmin puhuttu. MM-kisojen tavoiteeksi asetettiin kolmen olympiapaikan saavuttaminen Vacouveriin 2010. Tämä tarkoittaa, että MM-kisoissa Susannan ja Lauran yhteenlaskettu loputulosten sijalukujen summa täytyy olla 13 tai sen alle.


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024