Uutiset

Kiira Korpi avaa kautensa SM-kisoissa
Kiira Korpi ja alppinisti Kalle Palander esiintyivät keskiviikkona Valion tilaisuudessa Hartwall Areenalla. Tilaisuuden viesti oli suunnattu lapsille ja nuorille. Valio sekä Kiira ja alppimaajoukkueen edustajana toiminut Kalle ilmaisivat huolestuneisuutensa siitä, kuinka vähän lapset liikkuvat.

– Alppimaajoukkueen ja Kiiran avulla koitamme saada lapset liikkumaan. Toivomme, että jokainen löytäisi oman lajin, jota olisi mukava harrastaa, sanoi markkinointipäällikkö Marko Kämäräinen Valiolta.

Kiira ja alppimaajoukkueen jäsenet kertovat tammi-helmikuun ajan maitotölkeissä omasta harrastuksestaan. Lisäksi www.milkenergy.fi sivuilta lapset ja nuoret voivat käydä tutustumassa eri urheilulajeihin ja kehitellä jopa omia uusia lajejaan.

Valio toimii myös Taitoluistelun EM-kisojen pääyhteistyökumppanina.

Pitkään julkisuudesta poissa ollut Kiira jutteli iloisesti tulevista SM-kilpailuista ja odotuksistaan siellä. Vaikka kauden aloitus onkin venynyt jalkojen ylirastitustilan takia odotettua myöhäisemmäksi iloitsi Kiira siitä, että pääsee vihdoin taas kilpailemaan.

– Vaikka takana on rankka syksy, näyttää nyt jo paremmalta. On ihanaa päästä taas kilpailemaan, vaikka olenkin vielä kaukana huippukunnostani.

Uusi vapaaohjelmakin näkee päivänvalon viikonloppuna ensimmäistä kertaa, vaikkakin hyppyjen osalta hiukan helpotettuna versiona.

– SM-kisoissa pienetkin onnistumiset ovat minulle plussaa. Luistelin ensimmäisen kokonaisen vapaaohjelmani läpi vasta kaksi viikkoa sitten. Onneksi olen koko syksyn tehnyt tunnollisesti korvaavia harjoitteita sekä mielikuvaharjoitteita, jotka ovat auttaneet myös luisteluani. Kyllähän tässä vatsanpohjassa on pientä säpinää, mutta ihan vapautunut olo minulla silti on. En ole asettanut itselleni mitään älyttömiä paineita SM-kisoihin, Kiira sanoi.

Kiira huomasi syksyn aikana, että elämässä voi ja pitää olla muutakin kuin pelkkää luistelua. Hänellä oli aikaa hiukan opiskella, lukea ja tavata ystäviään, joka ei niin suuressa määrin ole ollut muutoin mahdollista.

– Urheilija mitataan siinä miten vastoinkäymisistä noustaan, totesi Kiira ja hymyili yhtä valloittavasti kuin aina ennenkin.

Mila Kajas


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024