Uutiset

Anu Puromiehen Tähtiä Jäällä – tarinoita taitoluistelusta – kirja ilmestynyt.

Anu Puromiehen Tähtiä Jäällä – tarinoita taitoluistelusta – kirja ilmestynyt.

Taitoluistelu on valloittava urheilulaji, jolla on Suomessakin yhä kasvava ystäväjoukko. Perinteitä riittää olympiavoittoon 1920 yltäneistä Walter ja Ludovika Jakobssonista Tintti Wegeliukseen, Susanna Rahkamon ja Petri Kokon taitoluistelupariin, uusimpiin tähtiimme, kuten Susanna Pöykiöön, Kiira Korpeen ja Laura Lepistöön sekä muodostelmaluistelussa maailmanmestaruuksia voittaneisiin joukkueisiimme.

Anu Puromiehen letkeällä otteella kirjoittama Tähtiä jäällä on tarinoita suomalaisista taitoluistelijoista yli 130 vuoden ajalta. Matkalta on poimittu lajin kehityksen tärkeitä virstanpylväitä sekä kirkkaita ja vähän himmeämminkin loistaneita tähtiä. Menestyksen taustalla on laskematon määrä työtä ja jäätunteja, samoin kuin lukuisia sattumuksia. Mukaansatempaavia tarinoita täydentää runsas kuvitus.

Kirjan julkaisee Suomen Taitoluisteluliitto.


Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024
Helsinki Rockettes toisena ja Team Unique neljäntenä MM-kilpailuissa Kroatiassa 5.4.2024