Uutiset

Susanna Rahkamo urheiluministerin huippu-urheilu työryhmän jäseneksi

Kulttuuri- ja urheiluministeri Stefan Wallin on asettanut suomalaista huippu-urheilua kehittävän työryhmän, jonka tehtävänä on uudistaa kansainväliseen menestykseen tähtäävän huippu-urheilun strategia ja työnjako. Työryhmän puheenjohtajana toimii toimitusjohtaja Risto Nieminen Veikkaus Oy:stä.

Suomen Taitoluisteluliiton puheenjohtaja Susanna Rahkamo on valittu työryhmän jäseneksi.

Työryhmän muita jäseniä ovat Lea Hakala, Maija Innanen, Roger Talermo, Timo Laitinen, Tapio Korjus, Raija Mattila, Maria Laakso sekä Erkka Westerlund. Työryhmän sihteereinä toimivat Hannu Tolonen, Kari Niemi-Nikkola ja Jari Lämsä. Työryhmän toimikausi on 1.12.2008 – 31.12.2009.

Lue tiedote kokonaisuudessaan:

http://www.yle.fi/urheilu/lajit/muut/2008/11/ministeri_wallin_asetti_huippu-urheilun_strategiatyoryhman_126270.html


Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024